Coll de Bordoriol - Matagalls

Descripció de l'activitat

Aquesta activitat d'àmbit social organitzada pel Comitè del C. E. Àliga, tracta un recorregut circular per l'indret del massis del Montseny municipi del Brull Viladrau a la comarca d'Osona. Discorre pujant des del coll de Bordoriol pel vessant nord del Matagalls, passant per la font de Llops, la Font dels Mosquits, Coll Pregon.

Acumula un total de 630 m de desnivell i uns 11 km, no obstant es pot reduir desnivell i distancia arribant a Coll Pregon, sense pujar al Matagalls.

Recorregut ideal per l'estiu, bosc frondós de faigs i avets i fonts com les fonts de Llops i dels Mosquits.

Aquest itinerari ha estat proposat pel company Tomàs Muelas, descarregueu el track...

Imatge del recorregut:

Detalls de l'activitat

Hora d'inici del recorregut: 9.30 h.

Lloc de trobada: Coll de Bordoriol

Inici del recorregut: Al Coll de Bordoriol

Desnivell acumulat: 630 m
Distancia: 11 Km
Dificultat C (-)


Properes activitats

El Comitè preveu programar sortides amb caràcter mensual. Es fixen les dates per les activitats de caminades als últims dissabtes de cada mes.

Les activitats que requereixin certa destresa en la progressió per roca o neu i altres medis es programaran a meitat de mes.

Totes les activitats de caire social s'anunciaran per les vies habituals, WhatsApp corporatiu, plafó i al web del C. E. Àliga

Requisits per participar

Les activitats s'adrecen als socis i socies del C.E. Àliga, amb possessió de la corresponent assegurança federativa d'acord a l'activitat a realitzar.

Tantmateix les persones interessades no membres del Centre, caldrà que contactin amb Secretaria a fi de ser informats pel que fa a les condicions i requisists per participar.


Consuleu altres iniciatives realitzades a nivell de grup contingudes als diferents blogs.

C.E. Àliga. Contacte.

Telèfon

93 454 40 56

e-mail

cealiga@gmail.com