Rocabruna-El Coral-La Menera

Descripció de l'activitat

Aquesta activitat d'àmbit social organitzada pel Comitè del C. E. Àliga, tracta un recorregut circular per l'indret de Rocabruna municipi de Camprodon a la comarca de del Ripollès. Part del recorregt és transfronterer i recorre un ampli sector a la comarca del Vallespir de la Catalunya Nord.
Part d'quest recorregur va protagonitzar al 1939 l'exili de molts catalans arran la gerra civil del 1936.

El track del recorregut a realitzar el podeu baixar de la pàgina de Wikiloc, no obstant les estadístiques en quant a kilòmetres, horari i desnivell acumulat d'aquesta pàgina superen la realitat...Imatges del recorregut:

Detalls de l'activitat

Hora d'inici del recorregut: 8.30 h.

Lloc de trobada: Rocabruna

Inici del recorregut: Rocabruna

Desnivell acumulat: 935 m
Distancia: 15 Km
Dificultat C+, exigent


Properes activitats

El Comitè preveu programar sortides amb caràcter mensual. Es fixen les dates per les activitats de caminades als últims dissabtes de cada mes.

Les activitats que requereixin certa destresa en la progressió per roca o neu i altres medis es programaran a meitat de mes.

Totes les activitats de caire social s'anunciaran per les vies habituals, WhatsApp corporatiu, plafó i al web del C. E. Àliga

Requisits per participar

Les activitats s'adrecen als socis i socies del C.E. Àliga, amb possessió de la corresponent assegurança federativa d'acord a l'activitat a realitzar.

Tanmateix les persones interessades no membres del Centre, caldrà que contactin amb Secretaria a fi de ser informats pel que fa a les condicions i requisists per participar.


Consuleu altres iniciatives realitzades a nivell de grup contingudes als diferents blogs.

C.E. Àliga. Contacte.

Telèfon

93 454 40 56

e-mail

cealiga@gmail.com